foradia mediambient

El PP demostra amb xifres el compromís amb l’atur dels joves

El Consell només ha adjudicat 1.520.761€, i d’aquesta última i reduïda quantitat, a un 15% del pressupost inicial, no s’ha pagat RES. No realitzés cap pagament al Pla d’Ocupació Juvenil del 2013.

benestar sociaiEls Joves Socialistes d’Alcoi, en un comunicat de premsa, qualifiquem d’inadmissible que el director general d’Ocupació i el president del PP d’Alcoi, Rafa Miró, no realitzés cap pagament al Pla d’Ocupació Juvenil del 2013.

La Sindicatura de Comptes de la Generalitat Valenciana ha publicat el seus comptes de l’any 2013. Trobem que per al Pla d’Ocupació Juvenil es destinen 9.282.000 € en el pressupost inicial, aquest pla, que pareix no estar entre les prioritats del Partit Popular, va patir unes retallades que van deixar un pressupost final de 4.390.000 €, dels quals el Consell només ha adjudicat 1.520.761€, i d’aquesta última i reduïda quantitat, a un 15% del pressupost inicial, no s’ha pagat RES.

A més recorden al senyor Miró i al PP, que l’atur juvenil al País Valencià és del 54,5% (fonts del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social al novembre del 2014) i que milers de joves es troben a l’exili econòmic a la recerca d’una oportunitat laboral.  Segons els Joves Socialistes “el Pla d’Ocupació Juvenil anava destinat a concedir ajudes per a fomentar l’estabilitat en l’ocupació dels joves menors de 30 anys mitjançant el suport a contractes formatius, contractacions indefinides, transformació de contractes temporals a indefinits i plans integrals d’ocupació o autoocupació. Des de Joves Socialistes creem que són molt necessàries mesures d’aquest tipus per a fomentar el descens de l’atur juvenil”.

Al 2013 el càrrec de director general d’Ocupació estava en mans del president del Partit Popular d’Alcoi Rafa Miró, per als Joves Socialistes aquestes retallades mostren una falta de voluntat política per a treballar amb l’objectiu de millorar un dels problemes més greus en la actualitat com és l’atur juvenil. Sol·licitem al govern de la Generalitat que no mantingui una posició llunyana als problemes de la població i menys dels joves, un dels sectors més afectats i al que el govern d’Alberto Fabra pareix ignorar.

Font: Joves Socialistes Alcoi./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *