foradia subscriutegrat

Mireia Vives i Borja Penalba musiquen l’obra de Miró ‘La Valisa’

• 'La rèplica' és el títol que rep la cançó que Mireia Vives i Borja Penalba han construït a partir de l’obra 'Valisa’ d’Antoni Miró • La imaginació dels dos artistes ha fet el seu treball: la seua lletra, a ritme de vals, constitueix un breu relat narratiu,

Pintura, poesia, música, talent i compromís social s’han fusionat per a donar com a resultat un disc d’un elevat nivell artístic i estètic, el catàleg musicat ‘Antoni Miró. Pintura musicada’. Es tracta d’un treball que han dut a terme, amb motiu de l’exposició ‘Antoni Miró a la Base’, nou dels millors artistes musicals de l’escenari valencià actual. Art en la seua màxima expressió.

El concert-homenatge de presentació del disc ‘Antoni Miró, pintura musicada’, tindrà lloc el diumenge 2 de desembre a la Marina de València.

‘La rèplica’ és el títol que rep la cançó que Mireia Vives i Borja Penalba han construït a partir de l’obra ‘Valisa’ d’Antoni Miró. A partir de la imatge d’una maleta la imaginació dels dos artistes ha fet el seu treball: la seua lletra, a ritme de vals, constitueix un breu relat narratiu, amb tots els seus elements: personatges, conflicte, desenvolupament, final sorpresa…

El procés de composició, en les seues paraules, ha sigut el següent: “tenim davant una preciosa pintura d’Antoni Miró que consisteix en una maleta vella a vessar de roba. Pensem en els viatges o en l’exili… Passen els dies, en rumiem, i llavors ens fixem en el títol: ‘La valisa’. Automàticament ix la frase ‘una valisa gens diplomàtica’, i a partir d’ací, la resta, primer amb la intenció de fer de la maleta un ‘McGuffin’, però decidint-nos finalment per una rèplica home-dona que acaba… com acaba“.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *