foradia subscriutegrat

Siryan Nürg posa música a un curt de França

La cançó 'Grades Esperanzas', de l'artista alcoià Siryan Nürg, es converteix en banda sonora d'un curt de França sobre la problemàtica que suposa l'assetjament en les aules.

La música del MC i productor alcoià Siryan Nürg travessa fronteres amb les seues temàtiques socials amb el track ‘Grandes Esperanzas’, inclòs en el seu disc ‘Orígenes’. En aquesta ocasió, la cançó ha sigut utilitzada com a banda sonora d’un curt realitzat per uns alumnes d’espanyol de l’institut francés Adam de Craponne, en la localitat de Salon-de-Provence (prop de Marsella).

El treball es titula ‘¿Hasta cuándo?’ i gira entorn de la problemàtica que suposa l’assetjament en les aules, oferint un punt de vista impactant que convida a la reflexió. Aquest curtmetratge, dirigit per Victor Lavastre, es presenta a un concurs nacional en el qual competirà amb altres instituts de França.

‘Grandes Esperanzas’ és una mostra del contingut social que ofereix el nou disc de l’alcoià Siryan Nürg, ‘Orígenes’. El segon videoclip de l’àlbum (el primer ‘3 minutos para las 10′), dirigit de nou per Javi Lupiáñez, és molt més que un vídeo musical. Es tracta d’un document audiovisual a cavall entre el curtmetratge i el clip que el seu objectiu és que la societat empatitzen amb un problema tan greu com és l’assetjament escolar que cada día és viu a les nortes escolles i centres educatius.

El disc, que està a la venda en les principals plataformes digitals, es compon d’11 cançons, totes elles produïdes pel propi artista en La Bodeguilla Estudios d’Alcoi i amb les col·laboracions  de Santa Morte (Ibi), Núria Monllor (Alcoi), Teddy del grup Kymera (St. Louis -Estrasburg-) i Kraska (Alcoi).

Pots escoltar i comprar ‘Orígenes’.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *