foradia elgrat

Lliurament de premis de l’Associació de Comerç de Santa Rosa

25 persones van ser agraciades amb un premi de 50 euros cadascuna, atorgant així un total 1.250 euros.

associaciosantarosaEn un nou intent de revitalitzar el consum de la zona, l’Associació de Comerç de Santa Rosa va posar en marxa un sorteig de 25 premis valorats en 50 euros cadascun. Una iniciativa dirigida als clients, que per a participar solament havien d’omplir la papereta en qualsevol dels 25 comerços adscrits a aquesta activitat.

El lliurament de premis va tenir lloc la vesprada del dilluns, 19 de gener, en la Cafeteria Quico (Santa Rosa, 28) a les 20’45 hores. D’aquesta forma, 25 persones van ser agraciades amb un premi de 50 euros cadascuna, atorgant així un total 1.250 euros.


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *