foradia subscriutegrat

Benilloba busca nous gestors per al bar-restaurant Les Moreres

• L’Ajuntament de Benilloba licita el bar-restaurant Les Moreres per aconseguir nous gestors per als pròxims cinc anys. • Els jubilats disposaran d’un espai propi amb accés a l’exterior i també al bar-restaurant quan aquest estiga obert.

L’Ajuntament de Benilloba licita el bar-restaurant Les Moreres per aconseguir nous gestors per als pròxims cinc anys.

La principal novetat de les noves condicions es troba en l’espai que l’Associació de Jubilats disposarà ara en les instal·lacions. L’edifici comparteix el bar-restaurant amb la seu de l’Associació, però fins ara, el redactat del plec de condicions tan sols preveia “la reserva d’un percentatge d’espai per als jubilats”. En la pràctica això es traduïa que durant una assemblea els clients i jubilats compartien espai o que aquests no tenien accés a la seua seu mentre el bar romania tancat. Ara, els jubilats disposaran d’un espai propi amb accés a l’exterior i també al bar-restaurant quan aquest estiga obert.

Les condicions es poden consultar en la pàgina web municipal, en l’apartat de la seu electrònica. Es preveu un cànon mínim anual de 3.000 euros (250 euros mensuals).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *