foradia subscriutegrat

Podem Alcoi continua el debat sobre Guanyem Alcoi

Quasi un centenar de persones es van congregar en l'Ovidi Montllor en l’última assemblea Podem Alcoi. En ella es va fer l’informe de comissions de treball en el qual es va resumir el treball realitzat en les últimes setmanes pels grups de comunicació, formació i finances.

podem gener assemblea

Primerament, es va informar de l’eixida a Madrid del dissabte 31 de gener amb motiu de ‘la Marcha del Cambio’, una manifestació nacional a favor d’una nova forma de fer política. D’Alcoi a Madrid eixiran 2 autobusos grans, 116 persones.

A continuació es va fer una exposició sobre l’estructura de les comissions de treball, la qual, segons el consell ciutadà, està en procés d’adaptació al document polític organitzatiu aprovat en les passades eleccions del consell municipal d’Alcoi.

Es van resumir els objectius de les comissions, “engrandir, enfortir i consolidar un Cercle Podem Alcoi potent”. Per a finalitzar el punt, es va convidar a tothom a participar i aportar el seu gra d’arena en les mateixes. Per a continuar, es van establir els criteris de formació i desenvolupament de les assemblees, per tal d’estalviar temps i guanyar efectivitat.

El debat d’aquesta setmana va tractar sobre el posicionament del Cercle Podem Alcoi respecte a Guanyem Alcoi. Va ser intens. Moltes intervencions i arguments. Després que el secretari general expressara que “Podem vol ser el partit més democràtic de la història d’aquest país”, la conclusió final va ser que la decisió de si Podem deu recolzar o no a Guanyem Alcoi estarà en mans de tots els alcoians després d’haver-se obert un extens debat públic.

Per a finalitzar es va compondre l’ordre del dia de la pròxima assemblea Podem Alcoi, un dels punts de la qual serà l’aprovació del projecte Alcoinova per part de les autoritats governants.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *