foradia subscriutegrat

Podem Alcoi diu “sí a Alcoinova, però no a la Canal”

• Xerrada sobre la situació del contenciós que la plataforma "Salvem l'Aqüífer del Molinar". • Podem Alcoi se sent completament solidari amb la lluita.

1aacb5c0-f983-42f4-b72d-b763ef412765

Podem Alcoi ha celebrat una xerrada sobre la situació del contenciós que la plataforma “Salvem l’Aqüífer del Molinar” està duent endavant.

En ella, Júlia Moltó, membre de la plataforma, va exposar el problema i la seua situació actual. Entre les idees que va tractar, va anunciar que a primers d’any Salvem l’Aqüífer organitzarà unes jornades informatives per tal de donar a conéixer a la ciutadania tots els informes pericials i tota la informació tècnica que evidencien el perill que eixe polígon industrial, ubicat en La Canal, representaria per al futur d’Alcoi.

Alfredo Albero, Secretari General de Podem Alcoi, va expressar que Podem Alcoi se sent completament solidari amb la lluita que està duent a terme la plataforma i que des que Podem Alcoi existeix com a força política, està integrat a aquesta lluita. Finalment va assenalar a Salvem l’Aqüífer com una plataforma que està donant un exemple admirable de tenacitat i determinació a favor del futur del nostre poble.

El posicionament de Podem respecte a Alcoinnova i la Canal, que va ser comunicat en febrer del 2015, s’expressa en aquests termes: “no es tracta per tant, de prendre posició en contra del projecte Alcoinova. Es tracta que este projecte no s’ubique a la Canal. Un lloc que constitueix un innegable risc de contaminació per a l’aqüífer del molinar, segons acrediten diversos estudis tècnics”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *