foradia subscriutegrat

I Congrés Nacional de Malalties Rares a Ibi

El Congrés se celebrarà els dies 6 i 7 de febrer en el Centre Cultual Salvador Miró. La trobada comptarà amb els principals experts en la matèria, així com famílies i afectats que compartiran amb els assistents com viuen el seu dia a dia.

La localitat d’Ibi acollirà els pròxims 6 i 7 de febrer l’I Congrés Nacional de Malalties Rares de la Comunitat Valenciana. La jornada està organitzada per l’Associació ADIBI i la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER), amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, de l’Obra Social La Caixa i del Ajuntament d’Ibi. El Congrés tindrà lloc en el Centre Cultural Salvador Miró, dins d’una campanya de sensibilització per a donar a conèixer la importància d’aquestes patologies i la seua realitat.
CONGRESO NAC

L’objectiu del Congrés és normalitzar i sensibilitzar a la societat sobre la situació de les persones amb malalties poc freqüents. Per a açò, la trobada acollirà als principals experts en la matèria, així com a nombroses famílies i afectats que traslladaran als assistents com viuen el seu dia a dia i com breguen amb aquestes patologies. Així, el programa de l’acte abordarà diferents temes relacionats amb les malalties rares, els avanços en el tractament de diferents dolències poc freqüents i la realitat social de les mateixes.

L’esdeveniment compta amb el reconeixement d’Interès Sanitari de Caràcter Científic, per l’important programa de professionals que ho componen tant a nivell sanitari, recerca, terapèutic i social. Les persones interessades a acudir a l’acte hauran d’inscriure’s o contactar amb l’Associació ADIBI a través del telèfon 966 550 327 o http://asociacionadibi.org/congreso/.

L’Alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, s’ha mostrat encantat que siga aquesta localitat la que aculla aquest important Congrés i ha expressat la seua admiració per aquestes associacions i per la labor que realitzen perquè la societat estiga sensibilitzada amb les malalties minoritàries i s’aconseguisquen els avanços necessaris per a millorar la qualitat de vida tant de pacients com de les seues famílies.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *