foradia cdturisme

Eusebio Cáceres aconsegueix la millor marca mundial de l’any

El colivenc és una de les majors esperances de present i futur de l'atletisme espanyol. Aconsegueix la millor marca mundial de l'any en en un bot 8,16, marca amb la qual se situa en el cap del rànquing mundial.

eusebio caceresAmb un bot de 8’16 m, l’atleta d’Onil, Eusebio Cáceres es va imposar en Karlsruhe (Alemanya), aconseguint la millor marca mundial de l’any al davant de 2 alemanys que van superar els 8 metres en 3 i 4 centímetres respectivament.

L’atleta aconsegueix amb aquesta marca la mínima per a l’europeu de Praga que tindrà lloc a finals de Març en pista coberta i per al mundial de Pequín que tindrà el seu començament el 22 d’Agost; recordem que a l’últim campionat del món, el colivenc va quedar quart classificat a tan sols 1 centímetre del bronze.

Eusebio Cáceres, és una de les majors esperances de present i futur de l’atletisme espanyol.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *