foradia subscriutegrat

Baixa la incidència, menys en Alcoi que continua augmentant

Banyeres, Cocentaina i Ibi, que havien augmentat la seua incidència a les últimes setmanes, han reduït lleugerament el nombre de casos positius

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha actualitzat les dades des del dimarts 20 d’abril, i s’ha de destacar que s’ha notat una millora general.

Banyeres, Cocentaina, i Ibi, han baixat la seua incidència. El dia 20, aquestes localitats tenien xifres de 42, 26, 8 i les han reduït a 28, 17, 4 casos per cada 100.000 habitants respectivament. Açò significa que ara mateix en aquests municipis hi ha 2, 2 i 1 persones malaltes amb la Covid-19.

En el cas de Castalla, Muro i Onil, es mantenen amb la incidència 0, i per tant continuen sense tindre cap persona positiva.

Encara que aquestes localitats han estat millorant la incidència, o es continuen mantenint amb incidència 0, en el cas d’Alcoi és al contrari, ja que ha augmentat el nombre de contagis des del dimarts 20 d’abril, i ha passat de tindre una incidència de 8 casos per cada 100.000 habitants, a tindre una incidència de 20, és a dir, s’ha passat de 5 a 12 malalts per coronavirus.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *