Foradia ajualcoitel

Acte reivindicatiu ‘Salvem l’Aqüífer del Molinar’  

El pròxim dissabte, 7 de febrer, tindrà lloc a la Plaça de Dins un acte d’expressió plàstica i reivindicatiu per a conscienciar de la necessitat de no posar en perill la nostra aigua.

CartellSalvemlaquiferLa Plataforma Salven l’Aqüífer del Molinar ha programat un acte conjunt d’expressió plàstica i reivindicatiu per reivindicar el seu descontent davant la recent aprovació de l’ATE Alcoinnova i conscienciar així de la necessitat de no posar en perill la nostra aigua, un recurs imprescindible per a tots. La cita tindrà lloc el dissabte, 7 de febrer, a les 11 hores en la Plaça de Dins.

L’objectiu d’aquesta activitat és sensibilitzar a la ciutadania sobre una cosa tan important com podria ser la contaminació de les aigües que utilitzem per al nostre servei diari, procedents de l’aqüífer del Molinar. Aquest, representa més d’un 70% del total de l’aigua que utilitzem, una dada que posa de manifest com és d’estratègic aquest recurs per al futur de la nostra ciutat.

Davant la recent aprovació de l’ATE Alcoinnova per part de la Generalitat, la Plataforma Salvem l’Aqüífer del Molinar manifesta el seu rebuig a la instal·lació del projecte a la zona de la Canal. “No té cap sentit posar en perill un recurs tan vital i escàs com l’aigua quan hi ha altres ubicacions més adequades i sense riscos”, expliquen.

L’activitat programada consistirà en el desplegament de grans tires de paper continu, per tal que totes les persones que vulguen participar puguen, a través de la pintura, el dibuix o l’escriptura, expressar la seva acció solidària en defensa de la nostra aigua. I en enfront del resultat, l’obra conjunta serà exposada al claustre de la plaça durant tot el dia.


ajuntalcoi

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *