foradia pressupostparticipatiualcoi

Nova oferta educativa a Alcoi per a formar professionals en 5 esports

• Cicles mitjans i superiors per a qualificar a entrenadors i tècnics en cinc modalitats esportives diferents: futbol, futbol sala, bàsquet, atletisme i salvament i socorrisme • El 25 de gener del 2018 es realitzaran les proves físiques per als inscrits en els cursos que comencen en febrer: futbol, bàsquet i atletisme.


Ricardo Segura Falcó és el gerent d’Alto Rendimiento, centre alcoià de formació esportiu amb 15 anys d’experiència impartint cursos en línia a alumnes de més de 30 països diferents de nutrició, psicologia esportiva i prevenció de lesions.

Enguany, la Conselleria ha autoritzat a Alto Rendimiento per a realitzar cursos esportius presencials homologats. Així, Alcoi comptarà des del mes de febrer del 2018 amb una opció formativa única en la província d’Alacant.

En concret es realitzaran cicles mitjans i superiors per a qualificar a entrenadors i tècnics en cinc modalitats esportives diferents: futbol, futbol sala, bàsquet, atletisme i salvament i socorrisme. Nivells educatius que serviran, a més, per accedir a la universitat.

El 25 de gener del 2018 es realitzaran les proves físiques per als inscrits en els cursos que comencen en febrer: futbol, bàsquet i atletisme.

Tal com ens comenta Ricardo, per a dur a terme aquests cursos Alto Rendimiento ha estat preparant aquest projecte durant més de 3 anys, i compta amb la col·laboració de diferents institucions com l’Ajuntament d’Alcoi, el col·legi La Salle, la Universitat d’Alacant i la Generalitat valenciana, entre altres.

Per altra banda, Alto Rendimiento continua treballant per a oferir pròximament la formació en altres modalitats esportives.

D’aquesta manera, Alcoi comptarà amb una nova oferta educativa que enriquirà la ciutat: servirà tant per a donar una eixida formativa als residents com per a atraure a nous estudiants de fora.

Font: Rodrigo Paños./


Una resposta de Nova oferta educativa a Alcoi per a formar professionals en 5 esports

  1. Eva ha dit:

    Quin Real Decret regula aquesta formació esportiva? Necessitem una regulació ja!!!! Qualsevol institució no pot formar tècnics esportius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *