foradia subscriutegrat

A l’Enrile PAS Alcoi li toca ‘la grossa’ en la Copa jugarà front el Barça

La Copa del Rei es jugarà en Blanes els dies 26, 27, 28 de Febrer i l'1 de Març. El partit primer partit per l'Enrile PAS Alcoi es jugarà el 27 de Febrer. Joan Torra jugador del FC Barcelona, ha dit:"l'Alcoi està fent bon joc, no devem fiar-se" .

enrile

Al sorteig va haver una amplia representació alcoiana./

La disputa de la Copa del Rei els dies 26, 27, 28 de Febrer i l’1 de Març i ja tenim els emparellaments per aquesta Copa d’Hoquei patins que com el sorteig, se celebrarà a Blanes. El primer partit de l’Enrile PAS Alcoi es jugarà el 27 de Febrer 2015 i en cas de passar, l’Enrile PAS Alcoi s’enfrontaria al guanyador de l’eliminatòria Reus Esportiu / Voltregà.

copa enrileL’hoquei patins alcoià està d’enhorabona i al sorteig va haver representació alcoiana encapçalada pel delegat, Miguel Ferreira, l’entrenador, Diego Mir i el jugador David Aguilar; precisament aquest últim va ser l’encarregat de valorar aquesta complicada eliminatòria:serà molt complicat, donat que ha tocat el rival més fort; però tampòc ningú esperava quan classificarem i ací estem”; per la seua part, Joan Torra, jugador del FC Barcelona, ha dit:l’Alcoi està fent bon joc, no devem fiar-se” .

Els conjunts que acompanyaran a l’Enrile PAS Alcoi en Blanes seran FC Barcelona, HC Liceo, CP Vic, Reus Deportiu, CP Voltregà, Moritz CE Vendrell, Patín Cerceda i el conjunt alcoià.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *