lasarga ajualcoitel

Campionat autonòmic de patinatge artístic Grups Xou

El XII Campionat autonòmic de Patinatge Artístic Grups Xou es celebrarà el proper dissabte 7 de febrer al Pavelló B del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta d'Alcoi.

cartellpatinajeLa modalitat de Patinatge Artístic Grups Xou ja és una realitat. Concretament, aquest cap de setmana els clubs Patín Alcodiam Salesianos i Club Patinatge Artístic Alcoi competiran conjuntament amb un equip en la modalitat de Grups Xou Juvenil. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per part de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi, amb l’objectiu que hi haguera un projecte comú dels clubs de patinatge artístic.

La ciutat d’Alcoi, una vegada més acollirà la celebració d’aquest important esdeveniment esportiu, són ja deu anys de ser seu d’aquest esdeveniment, que se celebrarà el dissabte 7 de febrer de 2015 i l’escenari serà el Pavelló B del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta.

Els clubs participants cercaran obtenir plaça que els permeta competir en el Campionat d’Espanya (Grups Grans/Grups Xicotets) que se celebrarà a Saragossa, o en el Campionat d’Espanya (Grups Juvenils) que se celebrarà a Vigo (Pontevedra).

Moltes il·lusions estan dipositades en el Grup Alcoià que competirà amb el nom d’un dels dos clubs (Patín Alcodiam), ja que la normativa no permet que aquests equips puguen participar amb els dos noms. L’equip està format per 11 patinadores, totes elles entre 12 i 17 anys.

Al matí es realitzaran els entrenaments oficials i a la vesprada a partir de les 16.30 hores començarà la competició. Concretament, cinc jutges controlaran l’esdeveniment, més un jutge àrbitre, pertanyents a la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana i altres Comunitats.

L’organització del Campionat corre de compte del Patín Alcodiam i Club Patinatge Artístic Alcoi, comptant amb inestimable col·laboració de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana i el Centre d’Esports d’Alcoi.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *