foradia subscriutegrat

Juan Carlos Monedero. Un home rebel que inquieta als poderosos

per Alfredo Albero Vilaplana

alfredo albero

Alfredo Albero./

Juan Carlos Monedero, un dels membres del equip promotor del partit PODEMOS esta sent blanc d’una autentica campanya de desprestigi per part de tots els grans mitjans de comunicació del país. Uns mitjans de comunicació que, en la seva totalitat, son propietat de grups empresarials i que, com a tals, tenen interessos absolutament antagònics amb els de PODEMOS.

Monedero es un home de una qualitat intel·lectual extraordinària. Es llicenciat en Ciències Politiques i Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid. La seva tesis doctoral sobre la caiguda de la República Democràtica Alemana, va rebre la qualificació d’excel·lent Cum Laude. Actualment es professor titular de Ciència Política y de la Administració en la Universitat Complutense de Madrid.

Ames de la seva activitat docent, ha realitzat, des de fa molts anys, nombrosos treballs com a professor invitat i com a assessor en molts països i universitats per tot arreu del mon.

Per altra banda, es autor de nombrosos articles de prensa i llibres, alguns dels quals s’han hagut de reeditar repetidament.

Respecte del seu extens currículum acadèmic i personal no m’estendré mes perquè seria molt llarg i d’altra banda, qualsevol que tinga curiositat, el pot consultar a Internet. Per cert, fa uns dies, també el seu currículum acadèmic va ser objecte d’un atac furiós per part del diari El País.

Fa uns dies, El País publicava, en primera plana que “… Monedero falseó la mayor parte de su curriculo academico”. Sis o vuit dies desprès, el mateix diari es corregia a si mateix dient que havia sigut un lamentable error per la seva part, però, … !! ho deia en la pagina 35, en un raconet ¡¡.

Avui dilluns, és El Mundo el que llança la seva critica contra Monedero dient que “… tiene 700.000 euros en sus tres cuentas en España. Amb la qual cosa aprofiten l’ocasió per a tornar a traure suc als 425.000 euros que va cobrar fa uns dies, no de Venezuela, com maliciosament diu el diari sinó de diversos governs llatinoamericans.

Monedero, per tant, es un home que per la seva actitud critica contra l’actual situació econòmica i política del país, inquieta als poderosos. És un home que, per la seva extraordinària capacitat intel·lectual, te uns ingressos que sens dubte, li podrien permetre viure una vida tranquil·la i sense cap mena de problemes econòmics.

juan carlosmonedero

Juan Carlos Monedero./

En compte d’això, Monedero utilitza els seus ingressos per a finançar La Tuerka, un mitja de comunicació crític contra el actual estat de coses que funciona a traves d’Internet i que no li reporta ningun benefici, únicament despeses. Ho fa mogut per el que jo qualifique d’una admirable actitud merament altruista per contribuir al manteniment d’un mitja de comunicació que escapa al control dels esmentats grups empresarials que avui tenen el monopoli informatiu del país. Un monopoli informatiu que destrueix la pluralitat informativa, peça clau de la llibertat d’informació en qualsevol país que tinga la pretensió de ser democràtic. Un monopoli, front al qual, Juan Carlos Monedero es rebel·la fins al punt d’utilitzar contra ells, uns recursos econòmics que, malauradament, són infinitament inferiors als dels seus adversaris.

Font: Alfredo Albero Vilaplana. Secretari General de PODEM/PODEMOS - Alcoi./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *