foradia pressupostparticipatiualcoi

UPyD comença primàries per elegir candidat a l’alcaldia

Cap afiliat necessita aval per presentar-se per optar a ser el representant del partit que aspiri a l'alcaldia d'Alcoi. El termini va finalitzar el 5 de febrer per presentar les candidatures a primaries. El proper dissabte 14 de febrer tindrà lloc la celebració de les primàries.

upyd alcoi El proper dissabte 14 de febrer tindrà lloc la celebració de les primàries. UPyD ha conclòs el termini per a la presentació de candidatures per a l’alcaldia d’Alcoi. A més el mateix dia 14 es durà a terme l’assemblea per a l’aprovació provisional del programa electoral d’Alcoi per a les eleccions de maig de 2015. El termini va finalitzar el 5 de febrer per presentar les candidatures a primaries i en els propers dies informarem de qui són els candidats.

En les primàries d’UPyD, que aquest partit porta realitzat des de fa set anys, cap afiliat necessita cap aval per presentar-se a candidat ni, per descomptat, per a participar en la votació. L’únic requisit per poder participar en aquest procés intern, d’acord amb el Reglament d’Eleccions Primàries, és que els afiliats compten, almenys, amb tres mesos d’antiguitat i estiguin al corrent del pagament de les quotes.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *