foradia pressupostparticipatiualcoi

La Coordinadora pel Valencià estarà present a la Fira de Tots els Sants

La Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià oferiran l’oportunitat de fer-se una foto amb "Els Espantacriatures" • Jornades sobre el valencià de 'Taula de Filologia' en el campus UPV-Alcoi • Activitats sobre un problema que s'havía suggerit a la coordinadora pel valencià, el drama dels refugiats, a Castalla

fira-2016-web

Durant la Fira de Tots Sants, la Coordinadora pel Valencià estarà present a la seua caseta d’informació, situada al començament del passeig del Comtat (banda dreta de l’avinguda, baixant, per la zona on estan exposats els vehicles).

Allí oferiran l’oportunitat, a més de conéixer les seues novetats i algunes mostres de llibres, de fer-se una foto amb “Els Espantacriatures”, al seu foto-posat. Per altra banda, tots els socis que encara no tenen el carnet, poden passar a arreplegar-lo. Totes les persones que s’identifiquen com Amics d’Escola Valenciana o Socis de la Coordinadora (amb el carnet soci o amic), rebran un obsequi.

Jornades sobre el valencià de ‘Taula de Filologia’

A més a més, el dissabte 29 d’octubre, Jornades sobre el valencià de ‘Taula de Filologia’Les jornades són de 10 a 14 hores en l’Edifici Ferrándiz, campus UPV-Alcoi, a la Plaça Ferrándiz i Carbonell d’Alcoi. Hi podeu assistir tot el matí o les ponències que vos interessen. La Coordinadora pel Valencià col·labora amb la taula redona: Com ensenyar literatura i fer lectors. Amb Juli Capilla, escriptor i editor de Lletra Impresa, Joan Jordà, mestre, i Encarna Pasqual, professora. Modera Francesc Gisbert.

El drama dels refugiats a Castalla.

centre_refugiatscartellPer altra banda, unes d’activitats sobre un problema que s’havía suggerit a la coordinadora pel valencià, el drama dels refugiats, segurament el fenomen més escandalós que la nostra avançada societat europea té plantejat .

Posats en contacte amb ACNUR i Escola Valenciana hem organitzat una xarrada amb el títol “Refugiats: la vergonyosa frontera europea” a càrrec d’Antonio Bascuñana, coordinador d’ACNUR a Alacant; serà el divendres 28 d’octubre, a les 20h, a la Casa de Cultura.

Al mateix temps i al mateix lloc inaugurarem una exposició que estarà fins el 4 de novembre, “Refugiats: el retorn a casa”. Estem segurs que ambdues activitats ens ajudaran a entendre millor el drama en el que es veuen implicats centenars de milers de persones en l’actualitat, així com les seues causes i possibles solucions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *