foradia subscriutegrat

Muro acull una nova extensió de la Universitat d’Alacant

• La nova extensió de la universitat està ubicada en el Centre Cultural Sant Antoni de Muro • La directora del Secretariat d’Aules Universitàries, Mar Iglesias, ha destacat que un dels compromisos de la universitat pública és el de “fer arribar el coneixement a tota la societat.


Inaugurada a Muro una aula de la Universitat d’Alacant. La nova extensió de la universitat està ubicada en el Centre Cultural Sant Antoni de Muro, on l’alcaldessa, Jacqueline Cerdà, i la directora del Secretariat d’Aules Universitàries, Mar Iglesias.

La UA amplia d’aquesta manera la seua presència a les comarques de l’Alcoià i el Comtat. De fer, Iglesias ha destacat que un dels compromisos de la universitat pública és el de “fer arribar el coneixement a tota la societat. L’extensió universitària, a través de les seus, les aules i els diferents convenis, ens permet programar i dur a terme accions i activitats tant de formació i d’investigació com de caire cultural a través de socis privilegiats, com són els municipis i sempre atenent a les seues necessitats”.

L’alcaldessa del municipi, Jacqueline Cerdà, per la seua banda, va assenyalar que “a Muro comptem amb una activitat molt intensa al llarg de l’any en diferents aspectes, tant culturals com de formació, i ara, amb la incorporació com a aula universitària, estem segurs que obrirem un nou espai d’oferta d’activitats per al nostre poble”.

A l’acte de creació de l’aula van assistir, també el coordinador de la Seu de Cocentaina, José Luis Todolí, la coordinadora cultural del Campus d’Alcoi, Majo Pallarés, i l’alcaldessa de Benilloba, Ana Delia Gisbert, municipi que també forma part de la xarxa de seus de la UA, i diferents regidors de l’equip de govern de Muro.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *