lasarga ajualcoitel

La diputació ofereix un curs gratuït de castellà per a estrangers

600 places per al curs gratuït de castellà online • Eina útil per fomentar i reforçar la integració dels estrangers.

lecciones1

Un total de 600 places per al curs de castellà online ofert per l’Àrea de Família i Ciutadania. El curs és totalment gratuït i va dirigit a totes aquelles persones que estiguen empadronades a la nostra província.

Segons ha destacat la diputada responsable de l’àrea, Mercedes Alonso, “aquests cursos s’han consolidat com una eina útil per fomentar i reforçar la integració dels estrangers a la nostra província pel que tots els anys rebem un gran nombre de peticions per participar en ells”.

Les persones inscrites hauran de tenir accés a un dispositiu (PC, mòbil o tablet). La modalitat online permet accedir al sistema des de qualsevol lloc, les 24 hores del dia i qualsevol dia de la setmana. Així mateix, l’usuari pot personalitzar el programa en funció del temps disponible i del seu nivell, així com accedir al sistema fins en 20 idiomes. A través del curs s’oferiran 30 tipus d’activitats diferents, amb exercici i fitxes culturals.

Les persones interessades hauran d’enviar la fitxa d’inscripció, disponible a la web www.ciudadanosextranjeros.es, i el certificat o volant d’empadronament al correu ciudadanosextranjeros@diputacionalicante.es.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *