foradia pressupostparticipatiualcoi

Gandia inicia l’Escola d’Ocupació ‘ETFORMEM’

'Sistema d'Informació per al desenvolupament econòmic', és el programa mixt que permetrà a 10 dones desocupades i situacions complicades incorporar-se al mercat laboral

Gandia ha començat l’Escola d’Ocupació ‘ETFORMEM’ ‘Sistema d’Informació per al desenvolupament econòmic’, que permetrà que un grup de 10 dones desocupades i amb situacions econòmiques i familiars difícils es puguen formar per tal d’incorporar-se al mercat laboral amb una qualificació.

Aquestes participants han sigut seleccionades amb la col·laboració del departament de Serveis Socials.

Les 10 dones hauran de combinar treball i formació, i quan finalitzen, obtindran un Certificat de Professionalitat de Nivell 1, concretament ‘Operacions auxiliars de serveis administratius i generals’, que les especialitzarà en tasques com atendre una recepció o consergeria, consultes a la ciutadania i empreses, realitzar enquestes d’opinió presencials i telefòniques, tasques de reproducció i arxiu de documents, etc.

El projecte durarà 6 mesos i compta amb una subvenció de 120.000 euros que ha donat Labora.

Per a obtenir aquesta capacitació hauran de realitzar una sèrie d’actuacions concretes amb l’objectiu de configurar un sistema d’informació i base de dades per a conéixer la situació del municipi en determinats aspectes de l’àmbit social i econòmic. Les dades que s’obtinguen ajudaran a valorar la posada en marxa d’iniciatives i projectes d’activació econòmica i social.

Aquest és el primer d’una sèrie de plans d’ocupació que en els mesos pròxims complementaran les tasques de l’Ajuntament de Gandia que donaran oportunitats als ciutadans de la localitat que més ho necessiten.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *