foradia pressupostparticipatiualcoi

David Sabido serà el candidat d’UPyD a l’Alcaldia d’Alcoi

Els resultats, a falta de confirmació oficial, han donat com a guanyador a David Sabido • La resta de la llista serà designat pel Consell Local • UPyD és el primer partit a tenir llest el seu programa electoral per a Alcoi

david sabidoUnió Progrés i Democràcia (UPyD) va celebrar el dissabte 14 de febrer, les seues eleccions primàries per elegir el candidat a l’Alcaldia d’Alcoi. Els resultats, a falta de confirmació oficial, han donat com a guanyador a David Sabido.

La resta de la llista serà designat pel Consell Local en coordinació amb el guanyador de les primàries i es coneixerà en les pròximes setmanes.

Aquesta victòria fa que Sabido siga qui encapçale la llista per a les pròximes eleccions municipals de la ciutat d’Alcoi que tindran lloc el mes que ve de maig.

Abans de les votacions, els membres del partit, afiliats i simpatitzants, estaven cridats a votar l’aprovació del programa electoral amb què la formació concorrerà a les eleccions. Amb això, UPyD és el primer partit a tenir llest el seu programa electoral per a Alcoi i el qual serà donat a conéixer públicament en uns dies.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *