lasarga ajualcoitel

Millores al gimnàs municipal

El Centre d’Esports renova diversos equipaments del gimnàs municipal. En conjunt, s’han invertit al voltant de 3.000 euros en aquestes millores.

Millores-gimnàsEl Centre d’Esports d’Alcoi ha portat a terme diferents feines de manteniment i millora com l’adquisició d’aparells per al gimnàs municipals i també la instal·lació d’ambientadors als vestidors del Poliesportiu Francisco Laporta. Així, el gimnàs compta des de fa setmanes amb noves barres olímpiques, barres per alçament de peses, i nous jocs de discos de pes.

Al respecte, el director del Centre d’Esports, Miguel Juan Reig, ha comentat que “el nostre objectiu amb totes les xicotetes millores que anem introduint no és altre que aconseguir que les dependències esportives municipals estiguen a l’altura dels seus usuaris, els esportistes alcoians, i per això no ens cansarem de demanar a tothom el màxim respecte per aquestes instal·lacions, ja que massa vegades ens trobem que una minoria irresponsable tomba per terra l’esforç de millora constant d’un patrimoni de tots”.

En conjunt, s’han invertit al voltant de 3.000 euros en aquestes millores. I cal recordar que al passat mes de desembre la Regidoria ja va realitzar diverses feines i va adquirir nou material en el Poliesportiu Francisco Laporta i les pistes del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo. Unes accions en les quals es va invertir més de 10.000 €.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *