foradia cdturisme

Manifest i solta de globus pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Hi ha prevista, a més, una xarrada sobre sexualitat per a aquest dimecres

Amb motiu de la celebració el dimarts 3 de desembre del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, diferents entitats locals d’Ibi que treballen amb persones amb discapacitat s’han reunit a la porta del Mercat Central per a una lectura de manifest llegit per ells, en el qual s’ha parlat de la soledat a la qual moltes vegades se sotmet a les persones amb dificultats físiques i psíquiques o fins i tot el bullying que poden arribar a patir a les escoles. Posteriorment ha tingut lloc una solta de globus de colors.

L’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, i primera tinenta d’alcalde delegada de l’àrea d’Inclusió Social i Igualtat, Maria José Herrero, han estat presents en aquest acolorit acte al qual han acudit usuaris i treballadors de AFEM (Associació de Familiars i Persones amb Malaltia Mental de la Foia de Castalla), ACODIP (Centre Ocupacional Sant Pasqual d’Ibi), Associació Babilón, Associació Somriu, ADIBI (Associació de Malalties Rares) i Projecte Somriures. A l’acte també havien d’acudir el CEEP Sanchís Banús per a realitzar una representació teatral, però les inclemències meteorològiques li ho han impedit. Encara així, els presents han aconseguit que el cel gris que hi havia hui es tenyira per un moment de color.

Xarrada sobre sexualitat

A més, aquest dimecres, ACODIP ha organitzat una xarrada sobre ‘La sexualitat de les persones amb discapacitat intel·lectual’, a les 19.00 hores, en el Centre Social Polivalent, oberta al públic en general.

També amb motiu d’aquesta celebració, la direcció territorial d’Educació, Cultura i Esport d’Alacant organitza el dimecres 4 de desembre, en el Poliesportiu Municipal d’Ibi, la V Jornada d’Esport Adaptat- XXXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. A les 11.00, iniciaran les activitats i a les 13.30 hores es realitzarà el lliurament de premis. Al llarg del dia realitzaran, a més, visites culturals dels centres col·laboradors i menjar de convivència. Està prevista la participació de centres educatius de Villena, Alacant, Elda, Alcoi i Ibi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *