foradia subscriutegrat

Les piscines d’Alcoi obrin les seues portes a partir d’avui

Avui ha sigut el torn de la Piscina Municipal José Trenzano • La següent piscina serà la de Caramanxel dissabte 18 • I l’última, la de Batoi, el dissabte 25 • L’horari d’obertura serà de 10 a 20 hores • L'entrada serà gratuïta a totes les piscines per als menors de 5 anys

piscinamunicipal

Les piscines municipals d’Alcoi obriran de forma esglaonada els propers dies a partir d’avui. Avui ha sigut el torn de la Piscina Municipal José Trenzano. La següent piscina en obrir les seues portes serà la del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, el dissabte 18; i l’última, la de Batoi, que obrirà la temporada el dissabte 25 de juny. L’horari d’obertura serà igual per a totes les piscines tots els dies: de 10 a 20 hores.

El regidor d’Esports ha explicat que «aquest any anem a mantindre els preus i els abonaments, ja que han tingut molt bona acollida i han fet que augmentarem el nombre d’usuraris, passant de 28.163 usuaris en 2.014 a 37.864, el 2015, el que suposa 9.701 usuaris més». D’aquesta manera: l’entrada serà gratuïta a totes les piscines per als menors de 5 anys. A més els joves entre 6 i 16 anys i els jubilats pagaran un preu d’1,50 euros d’entrada única, i per als majors de 16 anys l’import de l’entrada és de 3 euros.

També es mantindrà el sistema de bons de 20 o 50 tiquets per a tots els trams d’edats, continuant a més amb el sistema d’un abonament que permet accedir a les piscines durant tot el període d’obertura, sense limitació de banys, incloent models de bons familiars. L’abonament per a trams de 6 a 16 anys, jubilats i discapacitats és de 30 euros; per als majors de 16 anys, tota la temporada per 52,50 euros. I l’abonament per a matrimoni a 78’50 euros; abonament per a matrimoni + 1 fill, 93,50 euros; abonament de matrimoni + 2 fills, amb accés a les piscines tot l’estiu per 108,50 euros. Finalment l’abonament de temporada familiar monoparental o matrimoni aturat amb fills es pot aconseguir per 75 euros.

Cal afegir que en la Piscina Municipal José Trenzano s’han realitzat diverses obres i millores: han intervingut en els gots de les 2 piscines, realitzant un revestiment acrílic sobre la solera i parets de formigó amb diversos tractaments de pintures deteriorades, format per poliment mecànic per eliminar la pintura escrostonada. Després han aplicat tres capes de pintura. La superfície total és de 1160 m2.

Per la seua banda, en la piscina del Poliesportiu de Caramanxel, que obrirà les portes el dissabte 18 de juny, han reparat les dutxes i s’han instal·lat més pèrgoles perquè els usuaris disposen de les ombres necessàries. La inversió ha estat de més de 10.000 euros.

 

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *