foradia elgrat

Societat, cultura, política, festes, poesia, comerç… El Gratis

 Aquesta quinzena, com acostumem, portem un exemplar d’El Gratis carregat de notícies, reflexions, entrevistes, actes culturals... Tot el que necessiteu per a saber el que passa a Alcoi, una ciutat global, i voltants. Ja pots adquirir-ho en llibreries i papeleries per sols 1€.

el gratis 489aEn la secció de Mirades, Arcaris ens regala algunes consideracions sobre el que la cultura Islam pot aportar a la cultura occidental. Mishima ens trau al record al gran poeta Antonio Machado. La poesia de Kraska ens convida a sentir-nos bé amb nosaltres mateixos.

En les columnes d’opinió, Verònica Gisbert ens fa una anàlisi de la història de la crisi espanyola, la seua evolució i la seua gestió per part del govern, per a saber com hauríem de reaccionar com a ciutadans. A més a més, analitzarem la campanya d’assetjament i enderrocament que pateix l’organització política Podemos.

En la sèrie El Poble és Savi, aquesta quinzena conversem amb els nostres veïns sobre el bé comú, sobre les aportacions i desaportacions que ha fet el govern a la societat durant els últims anys de govern. No us perdeu les opinions de Asencio, Conchi, Juani, Lolín, Maria Àngeles, Antonio, Pilar i Nicol.

En les entrevistes polítiques d’aquesta quinzena, podem escoltar l’opinió d’Estefania Blanes, regidora i portaveu d’EU, David Abad, Candidat a l’Alcaldia per Compromís i Toni Francés, l’actual Alcalde d’Alcoi.

Entorn de les Festes de Sant Jordi 2015, Parlem amb el Alfèrez Moro del 2015, Javier Ferràndiz Albors, el qual ens contarà la seua vinculació amb les festes, les seues vivències, sobre el que representa el carrèg, sobre la música que li acompanyarà, el boato, etc.

Entre les activitats culturals, trobem l’actualitat dels carnestoltes 2015. Les 10 excursions que el Museu Municipal ha programat per a conèixer el patrimoni històric i arqueològic d’Alcoi. El cartel del Teatre Calderó. L’exposició de la pintura de Pep Cantó. L’exposició d’homenatge a Madame Curie. La commemoració a Ovidi Montllor. L’actualitat de l’Alcoyano.

Respecte de l’actualitat política d’Alcoi, l’associació Avanzar ens fa una valoració i una proposta sobre el jardí de la Rosaleda. El col·lectiu ciclista també fa una valoració sobre les seues possibilitats en Alcoi i llança una proposta de millora.

Tot això, com ja sabeu, comptant amb els serveis i comerços més recomanables d’Alcoi. Així com amb la possibilitat de compra, venda, llogar de qualsevol article de segona mà. Feu-vos ja amb l’exemplar d’El Gratis d’aquesta quinzena.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *