foradia aproop

El món no para d’avançar, i El Gratis l’acompanya

• Canvia la societat i la seua forma de veure el món i d’actuar en ell, la cultura va desenvolupant-se i transformant-se • El Gratis, per sols 1€ en la teua papereria

El món no para d’avançar, i el Gratis l’acompanya. Canvia la societat i la seua forma de veure el món i d’actuar en ell, la cultura va desenvolupant-se i transformant-se, la política està en continu moviment. Procurem reflectir tot aquest moviment en les nostres pàgines.

el gratis

A través dels articles d’opinió oci i reflexió d’aquesta quinzena, Arcaris ens consciència de la necessitat d’una societat que siga responsable amb els recursos de la terra. Mishima ens convida a reflexionar sobre les noves expressions que utilitzem al llenguatge del dia a dia. Kraska ens delecta amb la seua poesia lliure.

Més articles d’actualitat: Mireia Pascual reflexiona sobre les violències masclistes. Alçavergonyes realitza un bestiari de Ciudadanos: la degeneració democràtica. Un servidor col·lecta alguns dels millors ‘memes’ que circulen aquests dies per les xarxes socials. Etcétera.

Per altra banda, les eleccions generals ja estan aquí mateix. Hem eixit al carrer per escoltar les opinions dels veïns i veïnes d’Alcoi al respecte: què suposen per a ells aquestes eleccions?, a qui votaran o no votaran?, per quins motius?

Parlant de política, volem conéixer i contrastar l’opinió que tenen els diferents partits polítics d’Alcoi (PSOE, Guanyar, Podem, Ciudadanos, PP i Compromís) respecte a la situació actual de les pimes i els autònoms i respecte a les mesures que cal aplicar per a millorar la seua situació.

A més de tot això, informem sobre totes les notícies i esdeveniments culturals ocorreguts en els últims dies a Alcoi i voltants: la conferència del Lama Rinchen, els pressupostos participatius, l’actualitat en els esports i en l’Alcoyano, #MOVEMBER, etcètera, etcètera, etcètera.

Sempre comptant, a més d’amb la col·laboració dels veïns que fan servei de El Gratis per a comprar i vendre qualsevol tipus d’article de segona mà, amb els millors serveis i comerços d’Alcoi i voltants. El Gratis, per un 1 € en la teua papereria.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *