foradia subscriutegrat

Gala benèfica d’Asfial al Teatre Calderón

L’associació ha organitzat un matinal per a tots els públics el pròxim diumenge al Teatre Calderón, en col·laboració amb La Década Prodigiosa, que interpretarà l’espectacle ‘Infantasía’.

Gala-InfantasiaL’Associació pel Suport i Ajuda en el Tractament de la Fibromiàlgia (Asfial) ha organitzat una gala benèfica, que tindrà lloc al Teatre Calderón aquest pròxim diumenge 22 de febrer a partir de les 12 hores. A la cita, el grup ‘La Década Prodigiosa’ representarà “Infantasía”, un espectacle musical per a tots els públics amb una selecció de peces de diferents pel·lícules de Walt Disney, que compta amb tota una companyia escènica amb cantants, ballarins, acròbates i una gran escenografia.

Les entrades ja s’han esgotat, segons indiquen els responsables de l’entitat, que a més anuncien que diferents col·lectius de xiquets i xiquetes amb discapacitat acudiran a presenciar l’espectacle. Des d’Asfial agraeixen l’esforç de la posada en marxa de la iniciativa per part de Javier de Juan, de La Década Prodigiosa, i de Ricardo Canalejas, que van ser els impulsors de la idea.

La regidora de Benestar Social, Aroa Mira, ha expressat que “Asfial fa una gran feina en el terreny d’una malaltia que té greus dèficits d’atenció per part de l’Administració, i ens congratulem de l’èxit que ha aconseguit amb aquesta iniciativa, un espectacle per a tota la família que trobarà un Calderón ple i amb ganes de passar-ho molt bé amb el musical”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *