foradia subscriutegrat

La dansa se solidaritza amb Ucraïna

Des del Conservatori Elemental de Dansa d'Alcoi, va a organitzar-se una gala, que se celebrarà el dia 13 d'abril, en la qual participarà l'alumnat del centre alcoià, del Conservatori Professional de Dansa 'José Espadero' d'Alacant, i el Proyecto GoOD

El Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi ha volgut mostrar la seua cara més solidària amb les persones que estan patint les conseqüències de la Guerra d’Ucraïna. És per aquest motiu que des del centre alcoià han organitzat la ‘Gala de Dansa per Ucraïna’, en la qual participaran l’alumnat del Conservatori d’Alcoi, del Conservatori Professional de Dansa ‘José Espadero’ d’Alacant, i del Proyecto GoOD, que està dirigit per la ballarina i coreògrafa Asun Noales, de la companyia OtraDanza.

Durant l’actuació es podran veure coreografies de diferents estils: ballet clàssic, neoclàssic, dansa espanyola, i contemporani. En total seran 120 els ballarins i ballarines que pujaran a l’escenari del Teatre Calderón. Concretament, 39 són del conservatori alacantí, 13 del Proyecto GoOD, 68 alumnes del Conservatori Elemental d’Alcoi, i 1 exalumne convidat per a l’ocasió.

L’espectacle estarà dividit en tres parts. En la primera d’elles, es mostrarà el treball que es fa a l’aula, de la mà de l’alumnat d’ensenyaments elementals del Conservatori d’Alcoi. Seguidament, es durà a terme la part ‘A escena’, en la qual aquest mateix alumnat, i dels cursos d’ampliació, faran diferents coreografies. Finalment, la tercera part estarà dedicat a l’alumnat dels ensenyaments professionals, amb diferents coreografies.

Aquesta actuació solidària tindrà lloc el dia 13 d’abril al Teatre Calderón, a les 18:30h, i durarà aproximadament 90 minuts. Els beneficis de la recaptació seran per a Creu Roja, i el cost de les entrades serà de 7 euros. A més a més, s’ha habilitat la fila0 per a totes aquelles persones que vulguen fer les seues aportacions. Les entrades ja estan disponibles a ticketalcoi, i a la taquilla del teatre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *