foradia subscriutegrat

Presentació de la revista ‘Isurus’ de Paleontologia

Dissabte 21 de febrer a les 18:30h. a la Casa de Cultura "Mario Silvestre" d'Alcoi • A continuació tindrà lloc la xerrada a càrrec del Doctor en Geologia i Paleontologia de la Universitat de València, Héctor Botella

portada revista Isurus nº 7 indexLa Revista ISURUS nº 7 tindrà l’acte de presentació, dissabte 21 de febrer a les 18:30h. a la Casa de Cultura “Mario Silvestre” d’Alcoi. A continuació tindrà lloc la xerrada “Noves perspectives en Paleontologia; Paleobiologia i evolució dels primers vertebrats com a cas d’estudi”, a càrrec del Doctor en Geologia i Paleontologia de la Universitat de València, Héctor Botella.

L’Associació Paleontològica Alcoiana “Isurus”, la componen un grup d’amics que tenen la mateixa afició els fòssils aquí ens criden els bojos de les pedres”, tal vegada tinguen raó, però estan bojos per una ciència que els apassiona  i diu com va ser el passat, que animals vivien, que tipus de plantes existien, que orografia hi havia en el món, que va ocórrer perquè existissen aquests éssers i que va ocórrer perquè desapareguessen i… tantes i tantes respostes que ens pot donar aquesta ciència anomenada Paleontologia.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *