foradia ivace

Nova ruta nocturna pel cementeri d’Alcoi

Serà dissabte 13 de juny, i dilluns 8 s’obri el termini per inscriure’s • Les peticions están limitares a quatre per persona fins completar les 45-50 places • Elisa Beneyto i Lluís Vidal encarregats de guiar la visita

Coincidint amb la Setmana Europea dels Cementeris, el dissabte 13 de juny a partir de les 20.30 hores, s’ha convocat una nova visita guiada nocturna pel Cementeri d’Alcoi. Comptarà amb els historiadors Elisa Beneyto i Lluís Vidal, autors de diversos materials, ponències i estudis sobre el cementeri i especialistes en la seua història i patrimoni artístic i històric.

cementeri

El termini de reserves per a aquesta visita guiada s’obri el proper dilluns 8 de juny a partir de les 10 hores; els interessats podran adreçar-se a la Tourist-info, bé en persona o bé mitjançant el telèfon 96 553 71 55 o pel correu electrònic turisme@alcoi.org. Només s’acceptaran quatre reserves per cada petició.

Les peticions están limitares a quatre per persona fins completar les 45-50 places que hi ha disponibles, la regidora de Turisme Maria Llopis destaca que “aquesta ruta té una enorme demanda i contínuament rebem peticions a l’oficina per tornar-la a fer, i per això l’oferim ara coincidint amb aquesta Setmana Europea dels Cementeris, ja que Alcoi forma part de la Ruta Europea de Cementeris Significatius?”. 

La posada en valor del cementeri gràcies al treball dels dos historiadors Elisa Beneyto i Lluís Vidal encarregats de guiar la visita,  sumant-se als atractius que ofereix Alcoi, és tota una joia històrica i cultural, únic en el seu gènere, i actualment està tenint la repercussió que mereix.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *