lasarga subscriutegrat

Visites escolars a la Capella de l’Antic Asil per promoure l’art contemporani

• L'objectiu és que a través de la pedagogia i la didàctica, els més joves tinguen consciència directa sobre la producció artística contemporània • “Continuem en la mateixa dinàmica de voler difondre l'art als més xicotets de la nostra ciutat".

Alumnes del col·legi Públic Sant Vicent d’Alcoi participaran en una visita guiada i a un taller artístic, a la Sala de La Capella de l’Antic Asil, amb la finalitat d’exposar individualment els conceptes explicats. Els actes tindran lloc els propers 7, 9, 14 i 15; i els cursos seran de 4t i 5é de primària.

L’objectiu és que a través de la pedagogia i la didàctica, els més joves tinguen consciència directa sobre la producció artística contemporània i sàpiguen veure i llegir més enllà del que se’ls presenta.

La visita guiada estarà a càrrec de la historiadora de l’art, Lucia Romero; i el Taller didàctic el portaran endavant Lucia Romero i Elena García (TASOC i Grau en Educació Primària).

“Continuem en la mateixa dinàmica de voler difondre l’art als més xicotets de la nostra ciutat, donant opció a què els escolars puguen fer eixides i conéixer les exposicions que es posen a disposició de tota la ciutadania d’Alcoi”, explica el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *