foradia pressupostparticipatiualcoi

Exposició fotogràfica en homenatge a D. José Arnauda

El passat dimarts 17 febrer, el Col·legi José Arnauda va inaugurar una exposició fotogràfica en homenatge a la figura de D. José Arnauda. La mostra pot visitar-se en el Centre Social de la Zona Nord fins al 27 de febrer i del 28 de febrer al 6 de març en el Centre Cultural Mario Silvestre.

acte-arnaudaAmb motiu dels actes preparats al llarg d’aquest mes en commemoració de la figura de D. José Arnauda, el passat dimarts 17 de febrer va tenir lloc la inauguració de l’exposició fotogràfica sobre Don José Arnauda Gisbert.

L’acte va comptar amb la presència de Manuel Gomicia, en representació de l’Ajuntament d’Alcoi, que va destacar la importància de la persona de D. José Arnauda i la seua labor social en els barris desfavorits de la ciutat.

acto-arnauda2Mª Dolores Cano, Directora Titular del Col·legi José Arnauda, va agrair el treball i la disponibilitat de l’Ajuntament, dels membres de l’Associació de Veïns de la Zona Nord i del professorat del centre en la preparació i realització dels diferents actes en agraïment a Don José Arnauda per la seua labor educativa, evangelizadora, humanizadora i social.

La mostra pot visitar-se en el Centre Social de la Zona Nord fins al 27 de febrer i del 28 de febrer al 6 de març en el Centre Cultural Mario Silvestre. Aquesta activitat és la primera del programa d’actes que es realitzen en homenatge a D. José Arnauda al llarg d’aquest mes. Les pròximes cites són les següents:

-Del 12 al 27 de febrer, durant aquests dies es realitzaran activitats educatives per als alumnes amb la finalitat de donar a conèixer la vida i la persona de D. José Arnauda.

-Divendres 27 de febrer, xarrada homenatge a D. José arnauda a càrrec de D. Josep Lluís Santonja, director de l’arxiu municipal d’Alcoi. L’activitat s’impartirà a les 19 h en el Centre Cultural Mario Silvestre i a les 21’30 h se celebrarà un sopar d’antics alumnes en l’Hotel Reconquista.

-Dimarts 3 de març, acte homenatge en la illeta de la Plaça Al Azraq a les 11 h.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *