foradia subscriutegrat

Guanyem Alcoi decidirà mecanismes de revocació dels seus càrrecs

Complisquen amb els compromisos amb els quals es presenten i s’evita el problema del “transfuguisme” • Amb aquesta mesura, es faria efectiu el procediment del revocatori • Assemblea del divendres el pròxim 27 de febrer, al Casal Ovidi Montllor

guanyem-alcoiLa Coordinadora de Guanyem Alcoi presentarà a l’Assemblea la possibilitat que tots els seus futurs regidors i càrrecs de lliure designació, abans d’exercir, firmen “una acta de renúncia sense data i que es pose a la disposició de l’Assemblea perquè puga utilitzar-la com a revocatori del càrrec públic”.

Amb aquesta mesura, es faria efectiu el procediment del revocatori, segons la qual, els representats poden llevar del càrrec públic a aquells representants que no estiguen fent bé el treball per al qual han sigut electes.

Així, es donarien garanties als electors que els representants que han elegit a les urnes complisquen amb els compromisos amb els quals es presenten i s’evita el problema del “transfuguisme” que els partits majoritaris no han superat encara.

“Volem assegurar-nos al màxim de que aquells que representen en les Institucions a Guanyem Alcoi, tinguen un comportament exemplar i que en cas contrari l’Assemblea sempre tinga la capacitat de revocar a aquest càrrec”, ha manifestat Vicky Llàcer, una de les promotores Guanyem Alcoi, en la reunió el dilluns una reunió, oberta a tothom, de la Coordinadora.

La Coordinadora Guanyem considera que aquesta és un mitjà més de control per tractar d’evitar en la mesura del possible que regidors o càrrecs de lliure designació actuen de forma incorrecta o independent al mandat de Guanyem Alcoi”.

Aquesta proposta serà debatuda i aprovada, si escau, per tot e que vulga assistir, en l‘Assemblea Guanyem Alcoi del divendres 27 de febrer, al Casal Ovidi Montllor.

Font: Rodrigo Paños./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *