Foradia subscriutegrat

Rutes i multiaventura a Bocairent

La Regidoria de Turisme de Bocairent impulsa un programa d’activitats amb rutes i multiaventura sota el nom “Bukayran t’envolta”, que inclou tretze propostes durant tot l’any que mostren els atractius de la localitat.

Programa_bocairent‘Bukayran t’envolta’ és el programa d’activitats que presenta Boicairent  amb rutes i multiaventura, que està composat per un total de tretze activitats al voltant d’aquesta localitat. Consisteix en un projecte impulsat per la Regidoria de Turisme de Bocairent que s’estendrà des de diumenge pròxim, 22 de febrer, fins a l’1 de novembre.

L’itineri de la primera ruta de senderisme estarà marcat pels ponts i els aqüeductes de la localitat, en la qual col·labora l’empresa de serveis Lasaria Turismo i sis establiments hostalers (l’hotel l’Estació, la cafeteria Esglai i els bars Terrat, el Ravalet, Sifó i Solbes) que ofereixen un descompte d’un 10% als participants de cada proposta.

El programa consta de quatre recorreguts de senderisme, altres quatre rutes culturals, dos itineraris gastronòmics, dos cites de multiaventura (tirolina i ràpel) i un trajecte de cicloturisme per la via verda del tren Xitxarra. Per a prendre-hi part, cal inscriure’s a l’oficina de turisme abans de les 12 h del dissabte anterior a la realització de cada activitat.

La regidora de Turisme, Noelia Vañó, comenta que “’Bukayran t’envolta’ pretén posar a l’abast de qualsevol persona tots els atractius de Bocairent, molts dels quals passen desapercebuts fins i tot per al nostre veïnat”. A més, Vañó destaca la varietat de propostes incloses “fruit d’un disseny minuciós i ben treballat per abastar els gustos d’un ampli ventall de participants des dels més atrevits fins al turisme familiar sense deixar de banda els amants del patrimoni natural i cultural”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *