foradia elgrat

L’estat actual de l’atur a les Comarques

• Els aturats registrats a Alcoi sumen un total de 6.098 • La gran quantitat de persones que no es registren en el SERVEF •

inem_alcoiSetembre ha finalitzat amb 12.984 aturats registrats a les Comarques de l’entorn. 307 menys que a l’agost segons les dades registrats pels serveis públics d’ocupació (SERVEF) en la Muntanya Vinalopó Vega Baixa en la zona de la Muntanya.

Avui dia, els aturats registrats a Alcoi sumen un total de 6.098; a Ibi 2.219; i a Onil 609 persones.

No obstant això, per a comprendre el problema del món del treball actual cal tenir en compte la gran quantitat de persones que no es registren en el SERVEF i el fet que el 90% dels contractes que es realitzen ara com ara són temporals i a temps parcial.

En aquest sentit, segons comunica UGTsón imprescindibles gestionar polítiques econòmiques i socials, polítiques que se centren en les persones, a millorar l’ocupació, a combatre l’atur de llarga durada i la precarietat laboral i aconseguir que la recuperació de l’economia arribe de manera real a les famílies d’aquest país, que milloren la qualitat de l’ocupació i les rendes de treball. Cal augmentar l’ocupació digna i amb drets i salaris de qualitat, amb l’objectiu de recuperar el consum i l’economia”.

Dades de la valoració.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *