foradia subscriutegrat

Premis del concurs Retrats de Fira de Cocentaina 2014

El primer premi es va obsequiar a
José Aparisi. El segon i tercer premi van ser entregats a Rafael Todolí i Gabriel Gisbert, respectivament.

1-PREMI

1er premi Foto José Aparisi./

S’han disputat els premis de la tercera edició del concurs de fotografia Retrats de Fira. Així, el passat 17 de febrer es va reunir el Consell de Fira, presidit pel regidor de Fira, Vicent Sandoval, per a decidir els guanyadors de la passada edició 2014. En aquesta edició s’ha presentat 21 participants, amb un màxim de 10 fotografies cadascun i un total de 172 obres.

2-premi

2on premi Foto Rafael Todolí./

La fotografia guanyadora és una imatge de José Aparisi d’ambient del carrer Eixit de Garrotxa plena de gent i amb la vista del Castell de Cocentaina al fons. El segon premi és per a Rafael Todolí, qui ha fotografiat una dansada típica del Porrat Valencià, al Pla de la Font, reflex del nostre folklore i tradicions, colorista i animada. I finalment, el tercer guanyador ha sigut Gabriel Gisbert, que s’ha inspirat en el moviment de la sénia, un dels nuclis emblemàtics de la Fira, amb la seua altura majestuosa que pot veure’s des de diferents punts del recorregut.

Els temes de les fotografies triades componen tres visions diferents d’un dels millors atractius de la Fira de Tots Sants, el seu ambient, les actuacions que omplen les diferents places i la fira d’atraccions dedicada als més xicotets.

3-premi

3er premi Foto Gabriel Gisbert

Recordar que el concurs és amateur, se celebra durant els dies de Fira (31 d’octubre, 1 i 2 de novembre de 2014) i cerca reflectir l’ambient de Fira des de tots els punts de vista possibles, tradició, tecnologia, oci, turisme, gastronomia.

 


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *