foradia subscriutegrat

Video homenatge del Trail Solidari

Trail Solidari Ciutat d’Alcoi ha dedicat un emotiu video en dedicatòria a sanitaris familiars i amics d'aquells que pateixen la malaltia del Càncer.

Aquest cap de setmana, Trail Solidari Ciutat d’Alcoi va presentar el video en dedicatòria dels Sanitaris (metges, infermers-es, celadors, etc), familiars i amics dels quals pateixen la malaltia del Càncer. En definitiva un homenatge a tots ells amb gran admiració i afecte.

L’acte va consistir a dedicar el vídeo del Trail Solidari a tots els herois que fan la vida més fàcil i digna a moltes persones. La peça esta produïda per la productora alcoiana Visual Producciones.

Des de l’organització fan una crida: “Compartir aquest vídeo perquè tots ens sentim orgullosos de la gent que estima i dóna la seua tendresa a qui ho necessita. A Alcoi som així, amants de l’humà i *cabezones amb els nostres propòsits. Toca voler-se…..”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *