foradia ivace

Vicenta Jiménez proposa en el Senat eliminar l’impost al sol

• Un impost que ha generat desigualtat, provocat pèrdues econòmiques per als petits productors. • La senadora proposa “resoldre i eliminar la penalització de l'autoconsum”.

La senadora alcoiana, Vicenta Jiménez, ha realitzat una pregunta sobre els obstacles que s’han posat durant els últims anys al sector de les energies renovables al ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, en el plenari de control al govern del Senat.

Segons Vicenta, el conegut com aimpost al sol ha convertit a Espanya en un país pioner. Pioner a obstaculitzar i posar barreres al desenvolupament de l’autoconsum d’energies renovables i netes”.

Un impost que ha generat desigualtat, provocat pèrdues econòmiques per als petits productors, que ha reduït les inversions i ha fet perdre l’oportunitat de seguir liderant el sector.

cycu0vbxgaiiqvp

Així mateix, ha assenyalat que abans que governara el Partit Popular, Espanya va ser una referència mundial en aquest sector i en el de la corrupció: “han arribat vostés i ara només som capdavanters en corrupció”.

Com a resposta a aquesta situació, en un país amb pobresa energètica i dependent de les importacions energètiques, la senadora proposa “resoldre i eliminar la penalització de l’autoconsum”, ja que “l’autoconsum és un puntal per a la necessària transició energètica cap a un model més democràtic, just, eficient i sostenible”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *