foradia ivace

Ajudes d’ocupació per al sector turístic

El nou pla té un pressupost d'1.600.000€ i Alcoi és un dels 600 municipis que pot veure's beneficiat. Per aquesta raó, el Partit Popular insta al bipartit a que sol·licite les ajudes d'ocupació per al sector turístic.

PDF de CarDimLa Generalitat Valenciana ha posat en marxa un pla d’ajudes d’ocupació pública per al sector turístic en el qual Alcoi pot veure’s beneficiada, ja que és una de les 600 ciutats declarades pel Consell com a municipi turístic de la Comunitat Valenciana.

Des del grup municipal del PP insten al Govern Bipartit al fet que sol·liciten aquestes ajudes, ja que Alcoi compta amb els requisits. Així, cal recordar que aquest pla esta dotat amb 1.600.000€ dels quals parteix poden revertir en la nostra ciutat.

Els projectes subvencionables van destinats a serveis prestats en les oficines d’informació de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana així com en punts d’informació vinculats a aquestes; manteniment i adequació d’espais turístics d’interior; rutes guiades per recursos turístics d’interior;i  rutes guiades pels recursos turístics.

La regidora, Carmen Payá, comenta que ”aquestes ajudes són molt positives per al conjunt dels municipis turístics i especialment per a Alcoi pel que espera que el Govern treballe i sol·licite les ajudes”. Des del PP lamenten l’escassa promoció turística que ha fet el Bipartit de la nostra ciutat aquests últims anys.


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *