foradia camaraalcoi

Ciutadans: “tant Alcoinnova com Rodes han de ser un referent econòmic en la nostra Comunitat”

• “Falta de concreció en la decisió de l'espai que es destinarà a la part tecnològica i la cultural en l'edifici Rodes” • "Creiem que la tecnologia, la recerca, el disseny i les noves tecnologies han de prevaldre clarament en Rodes, generant sinergies entre Alcoinnova, Rodes, Universitat, l'EASD o Aitex, entre altres"

 

Falta de concreció en la decisió de l’espai que es destinarà a la part tecnològica i la que es dedicarà a la part cultural en l’edifici Rodes”. Aquesta és la crítica que Ciutadans llança al Govern d’Alcoi respecte al projecte que es vol realitzar.

El Govern Municipal barreja una proporció del 80% per a la tecnologia i el 20% per a l’ús cultural, però des de Ciutadans s’ha assenyalat que és una xifra que fa temps que està canviant “en funció de no se sap molt bé quins motius ni justificació”.

Tant Alcoinnova com Rodes han de ser un referent econòmic en la nostra Comunitat i fins i tot a nivell nacional, però ens preocupa la divagació i la falta de concreció del Govern Municipal sobre aquest tema, ha declarat Maribel Sánchez, regidora d’Alcoi.

En la mateixa línia, la regidora ha insistit que “creiem que la tecnologia, la recerca, el disseny i les noves tecnologies han de prevaldre clarament en Rodes, generant sinergies entre Alcoinnova, Rodes, Universitat, l’EASD o Aitex, entre altres. Per açò exigirem al Govern Municipal que aclarisca nítidament què pensa situar en aquest espai“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *