foradia pressupostparticipatiualcoi

Celebració de Sant Antoni a Alcoi: complim amb la tradició

• Dissabte 19 i diumenge 20 de gener Alcoi durà endavant, com és tradició, les celebracions de Sant Antoni • Els actes començaran dissabte a les 16.15 hores a la Glorieta, amb el mercat organitzat per la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi

Dissabte 19 i diumenge 20 de gener Alcoi durà endavant, com és tradició, les celebracions de Sant Antoni. Enguany, els assistents podran rostir al foc controlat que es realitzarà des de l’organització. No obstant això, la resta d’elements estaran clausurats tant al paratge com a la resta d’àrees naturals per evitar el risc d’incendi del nostre entorn natural.

Els actes començaran dissabte a les 16.15 hores a la Glorieta, amb el mercat organitzat per la Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi. Estan convocades totes les persones que vulguen beneir a les seues mascotes, a la plaça de Dins, des d’on aniran desfilant fins a la porta principal de la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc. La comitiva anirà precedida pels Amics dels Cavalls. L’acte començarà a les 5 i a continuació hi haurà una xocolatada i jocs infantils a La Glorieta.

El diumenge a les 8,30 h, per la seua banda, serà la despertà. Es durà a terme la concentració al Poliesportiu Francisco Laporta, on se servirà timonet i herbero, amb la col·laboració del Centre Excursionista d’Alcoi. La romeria a peu començarà a les 9,30 h. A l’Ermita hi haurà aigua i aigua-sal per als romers. Allí, el grup de Danses Sant Jordi farà dansades i jocs fins a l’hora de la missa que serà a les 12.30 h.

El dia de la Romeria estarà prohibit l’accés a la Font Roja a vehicles de 7 a 15 hores. Hi haurà un servei gratuït d’autobús que eixirà cada 30 minuts aproximadament des de l’esplanada del Poliesportiu, estarà en funcionament de 9 a 15 hores.

La romeria fins al paratge de Sant Antoni i l’esmorzar que fem allí és una de les primeres activitats de la nostra ciutat que ens convida a gaudir de la natura i a una jornada de convivència”, comenta el regidor Raül Llopis, qui convida a tots els alcoians a gaudir de la celebració.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *