foradia subscriutegrat

El PP a favor de l’educació concertada

El Grup Popular d'Alcoi presenta al Ple una moció en suport de l'educació concertada. Concretament, a Alcoi existeixen 9 centres concertats.

concertada-siDavant les diferents postures d’altres partits com a PSPV-PSOE i Compromís, en les quals es qüestiona l’ensenyament concertat i s’advoca pel model de l’educació pública, des de les files populars manifesten el seu respatler a través d’una moció que presentaran en el pròxim ple del dia 23 de febrer.

Les declaracions de PSPV-PSOE i Compromís atempten, segons el PP, contra el dret constitucional dels pares sobre l’elecció dels seus fills i sembra dubtes sobre un important nombre d’ocupacions adscrites a l’educació concertada.

El Portaveu del grup popular, Fernando Pastor, expressa que “mentre el Partit Popular defensa la llibertat educativa i creu en el dret dels pares en l’elecció educativa per als seus fills, l’esquerra pretén acabar amb els concerts que garanteixen aquest model arreplegat en la Constitució”. En aquest aspecte, Pastor vol deixar clar que aquesta moció no persegueix la defensa de l’ensenyament concertat en detriment de la pública, doncs el que pretenen és garantir l’actual sistema de convivència entre tots dos models.

Segons les dades facilitades pel PP, a Alcoi existeixen 9 centres educatius concertats. Per a Pastor, “aquesta realitat posa de manifest la importància i el servei públic que aquests centres han prestat a la societat alcoiana en matèria d’educació”. En detriment, Pastor ha volgut remarcar, a més, que “ha sigut el PP qui ha fet les inversions més importants a Alcoi en l’àmbit de l’educació pública (Miguel Hernández, Institut de Batoy, Escola d´Art i Disseny…), però també volem comptar amb el model concertat tan important en la nostra ciutat. No es tracta d’excloure a ningú, sinó de sumar”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *