foradia ivace

Cicle de concerts de les quatre bandes d’Alcoi

L’Agrupació Musical Serpis obrirà el cicle d’exaltació de la música festera el 8 de març al Teatre Salesians, el que La Unió Musical, Música Nova i Primitiva actuaran al Calderón els dies 15, 22 i 29 de març. Enguany, es podran adquirir les entrades de les audicions del Calderón a través d’internet.

concert-bandesLes quatre bandes d’Alcoi han preparat una nova edició de concerts d’exaltació a la música festera. El cicle començarà el 8 de març i compta amb la col·laboració de les regidories de Cultura i de Festes de l’Ajuntament d’Alcoi. Així, s’ha presentat de la mà del regidor de Cultura, Paco Agulló, i dels presidents de cadascuna de les bandes: Lluís Castelló, president de l’Agrupació Musical Serpis; Juan Jorge Egea, president de la Unió Musical; José Antonio Llinares, president de la Música Nova; i José Benjamín González, president de la Primitiva.

La banda més jove de la ciutat, l’Agrupació Musical Serpis, obrirà el cicle amb el primer concert, que tindrà lloc al Teatre Salesians a partir de les 11’45 hores. Les entrades estaran a la venda el dilluns 2, dimarts 3 i divendres 6 de març de 19’30 a 20’30 hores a la seu de l’Agrupació Musical Serpis, al carrer Sant Jordi, i el mateix dia del concert a la taquilla. La banda, dirigida per Andrés Guerrero, presenta un ampli programa que obrirà amb el pasdoble “Eduardo Borràs” de Francisco Esteve Pastor amb el qual la banda vol homenatjar al compositor murer en l’any que es “commemora el centenari del seu naixement”, va explicar Lluís Castelló, president de l’entitat musical. El programa estarà compost per dotze peces.

La Societat Unió Musical d’Alcoi protagonitzarà el segon concert del cicle, que se celebrarà el diumenge 15 de març. La banda pujarà a l’escenari del Teatre Calderón per interpretar setze obres, entre pasdobles, marxes mores i cristianes. Juan Jorge Egea, president de la Unió Musical, ha explicat que per a aquesta nova edició “hem escollit un programa amb composicions des del segle passat fins a una altra que ha compost aquest any”. I és que la banda, que estarà dirigida per Gaspar Nadal, estrenarà el pasdoble “Toni Mora” que ha compost aquest any Alfonso Yépe. A partir del 5 de març s’obre la venda al públic en general, tant a la taquilla del Centre Cultural com en la del Teatre Calderón. La taquilla del teatre estarà oberta aquest dia d’11’30 a 13’30 hores i de 18 a 20 hores i els divendres i dissabtes, en el mateix horari de vespra i el dia del concert.

La Societat Musical Nova d’Alcoi protagonitzarà el seu concert el diumenge 22 de març al Teatre Calderón. Al so del pasdoble “Rafael Valls Reig” inauguraran el concert en el qual presentaran al públic obres “que anem a interpretar en Festes o en altres llocs fora d’Alcoi”, va argumentar José Antonio Llinares, president de la Música Nova. La Nova, que estarà dirigida per Joan Domènech, també ha programat obres d’autors que han estat vinculats a la banda com el pasdoble. La compra de les entrades i el canvi d’invitacions es podrà realitzar de dilluns 16 al divendres 20 de març d’11’30 a 13’30 hores i dimarts i dimecres de 18 a 20 hores a la taquilla del Centre Cultural. Divendres 20 i dissabte 21 de març de 18 a 20 hores a la taquilla del Teatre Calderón i diumenge, una hora abans del concert.

La Corporació Musical Primitiva serà l’encarregada de clausurar el cicle amb el tradicional Concert del Diumenge de Rams que enguany arriba a la seva 76 edició. José Benjamín González, president de la Primitiva, va explicar que “apostem molt fort pel repertori de la casa i hem incorporat algunes innovacions” amb onze obres programades. En aquest concert, la Vella, dirigida per Àngel Lluís Ferrando, dedicarà un bloc a Amando Blanquer, ja que es compleixen 10 anys de la seva mort. Les entrades per veure aquest concert estaran a la venda de dilluns 23 al divendres 27 de març en l’horari habitual de la taquilla del Centre Cultural, és a dir, d’11’30 a 13’30 hores i dimarts i dimecres de 18 a 20 hores, i també a la taquilla del Teatre Calderón el dijous 26 de març d’11’30 a 13’30 hores i de 18 a 20 hores, divendres i dissabte de 18 a 20 hores i diumenge, una hora abans del concert.

Enguany, a més, per als tres concerts que se celebren al Calderón s’estrena la modalitat de venda d’entrades a través d’internet. A part de les taquilles, els interessats podran accedir a www.instanticket.es per adquirir les localitats a 7 euros.


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *