foradia subscriutegrat

Gran participació en la inauguració de la I Mostra d’Art Social UNESCO

• La Mostra s'emmarca dins del conjunt d'activitats que la Unesco durà a terme durant 2018 per a celebrar el seu 50é aniversari • L'objectiu és sensibilitzar a la ciutadania en matèria de Drets humans i Infantils.


Gran participació en la inauguració de la I Mostra d’Art Social UNESCO, una exposició col·lectiva amb la finalitat de ressaltar la vigència de la Declaració dels Drets Humans en tota la seua extensió, promocionar i fomentar les arts plàstiques, estimular la creació artística de denúncia i difondre la producció artística dels creadors participants.

La Mostra s’emmarca dins del conjunt d’activitats que la Unesco durà a terme durant 2018 per a celebrar el seu 50é aniversari i la fi única del qual és sensibilitzar a la ciutadania en matèria de Drets humans i Infantils. I compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi i la regidoria de Cultura.

L’exposició podrà ser visitada de dilluns a divendres, de 19 a 21 hores, quan es podrà gaudir de diferents obres d’aquests artistes: Toni Miró, Luis Ardevínez, Marc Vicens, Norma Prats, Paris, Miguel Ángel Pons, Thom Ache, Caro Guarinos, Jose Luis Rico, Rafael Llorens, Laura Llorens, Mónica López Martí, David Ulibarri,C oncha Pasamar, Emi Pérez, Vero Mcclain, Chemi Galiano, Mauro Pastor, Rafa Gordillo, Dori Cantó, Tomás Tapia, Pep Fuster, Alex Ivañez Gordejuela, Miguel Ripoll, Alejandra Martínez, Manolo Granado, Laruzafa, Xaro Navarro i Salvador Rusi Alissia.

Durant l’any 2018, commemorant el seu 50 aniversari, la sala Unesco oferirà diferents propostes expositives per a fomentar la igualtat de gènere i per a denunciar la injustícia política en l’art; també parlaran d’altres mirades diferents i reivindicaran la denúncia social per mitjà de l’humor gràfic. No oblidaran fer un xicotet homenatge a Rubén Fresneda per la gran labor que va fer en la Unesco.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *