foradia subscriutegrat

Lliga de Debat escolar Col·legi La Salle

El centre aposta per aquesta activitat en dues de les seves assignatures de 4t d’ESO. Superades les dues primeres fases amb gran èxit, ara es preparen per a una tercera.

debatlasalleL’equip de professors del Departament Humanístic del centre La Salle ha apostat per aquesta activitat en dues de les seves assignatures de 4t d’ESO. L’experiència està sent realment enriquidora i, a més, amb uns resultats molt favorables. Al primer debat, el grup de La Salle va guanyar contra un dels equips del centre Paidos de Dénia. I el passat dijous, 19 de febrer, van repetir l’èxit amb un altre dels grups del mateix centre.

Superada la primera fase de preparació dins l’aula, han tingut un gran èxit en la segona fase de “liguilla” i ara es preparem per a la tercera fase on, una vegada finalitzats els debats de la fase regular, els 8 millors equips disputaran els quarts de final, les semifinals i la final provincial i interprovincial entre els mesos d’abril i maig.

La Lliga de Debat Escolar ajuda els centres educatius a crear entorns d’aprenentatge col·lectiu que estimulen els alumnes. Debatent, els joves han aprés a desenvolupar les capacitats necessàries de comprensió i expressió mitjançant la investigació, la comunicació, l’argumentació, saber criticar i saber opinar. Des de, La Salle consideren important i enriquidor complementar el treball de transferència de coneixements, que actualment desenvolupen els centres educatius, amb el desenvolupament d’habilitats socioemocionals.


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *