foradia cdturisme

IES Pare Vitòria obté els millors resultats de Selectivitat de la dècada

• Segons les notes mitjanes publicades per la Conselleria d’Educació des de l’any 2005 fins al 2015 • El Batxillerat de l’IES Pare Vitòria, els millors resultats de Selectivitat de la província a l’última dècada • Entre els 10 primers centres d'aquesta llista es troben un total de 7 centres públics i 3 privats

festa pare vitoria fi de trimestre alcoi

Entre els 72 centres adscrits a la Universitat d’Alacant els cursos de Batxillerat diürn de l’IES Pare Vitòria d’Alcoi obtenen la nota més alta de la Prova d’Accés a la Universitat. Segons les notes mitjanes publicades per la Conselleria d’Educació des de l’any 2005 fins al 2015.

L’IES Pare Vitòria resulta ser l’institut amb una major regularitat en els seus bons resultats, en una llista que entre els 10 primers centres té 4 centres públics i 6 centres privats o concertats, i on també hi apareix La Salle.

La nota mitjana de l’IES Pare Vitòria és de 6,754 punts, a més, superior en més de 0,5 punts a la mitjana global de tots els centres de la província. Cal matisar que no s’inclou el Batxillerat nocturn en l’estadística, ja que el tipus d’alumnat no és comparable al del diürn.

pare vitoria ranking selectivitat

Diferència entre la nota de Selectivitat i la de l’expedient

Per altra banda, els centres alcoians l’IES Pare Vitòria, junt amb  el CP La Salle i l’IES Cotes Baixes, es troben en molt bona posició en quant a la diferència entre la nota de Selectivitat i la de l’expedient durant els cursos de Batxillerat.

Una diferència petita representa que els alumnes responen millor en Selectivitat a les expectatives que les seues notes de Batxillerat donen, mentre que una diferència gran vol dir que el centre “infla més les notes”.

parevitoria ranking selectivitat 1

Es troben un total de 7 centres públics i 3 privats, entre els 10 primers centres d’aquesta llista.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *