Foradia

Més èxits per al Club de Gimnàstica ‘El Pastoret’

Déu jóvens gimnastes del
Club Gimnàstica Alcoi ‘El Pastoret’ van participar amb molta professionalitat en I Fase Provincial de Promogym e Inigym a Valencia • la 2a fase provincial, que serà el pròxim mes d'abril

gimnasiapastoretLa primera fase del Campionat Provincial de Promogym i Inigym de Gimnàstica Artística Femenina es va celebrar a València el passat dissabte 28 de febrer. La cita va comptar amb la participació de 10 joves gimnastes del Club Gimnàstica Alcoi ‘El Pastoret’ amb edats compreses entre els 8 i els 10 anys. En aquest sentit, cal esmentar que per a 7 d’elles aquesta era la seua primera competició en el món de la gimnàstica i per a les altres 3 est és el seu segon any competint. Les esportistes van ser acompanyades pels seus entrenadors Silvia Fuentes, Lara García i Tavi Fuentes.

La competició va destacar pel gran paper exercit per part d’aquestes xicotetes gimnastes, executant els elements tècnics en cada aparell amb molt mestratge. A més, “totes elles van demostrar un gran companyerisme i esportivitat, donant una lliçó del que realment és l’esperit esportiu: gaudir del que un fa i alegrar-se per l’èxit dels companys”, explica Tavi Fuentes. Així, Totes elles van acabar la competició molt satisfetes i amb ganes d’afrontar la 2a fase provincial, que serà el pròxim mes d’abril i per a la qual ja han començat a treballar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *