foradia subscriutegrat

Concert ‘Recordant poemes d’Ovidi’

Xitxarra i Sofia Moltó oferiran un concert en homenatge al Centre Ovidi Montllor el pròxim divendres 13 de març.

Diapositiva 1Divendres 13 de març a les 20 h tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor un concert de Xitxarra i Sofia Moltó en record i homenatge a Ovidi Montllor. El grup ens presentarà 10 cançons sobre els primers poemes d’Ovidi, als quals han posat música pròpia, barreja de blues, cançó i rock. En el concert que han anomenat Recordant poemes d’Ovidi es podrà gaudir de la col·laboració de Sofia Moltó com a cantant.

En l’any 2001 uns companys de treball van decidir compartir una mateixa afició per la música, després d’alguns canvis inicials, el grup es consolida en un quintet, quatre d’ells Alcoians i un Ibense, amb l’única intenció de crear cançons i fer música. Una vegada tinguda la base, entre tots obtenen un peculiar so que pot escoltar-se en el seu primer CD gravat que du el títol de Xec-Xec-Xec, encara que ja compten amb un bon nombre de cançons per a poder editar un altre treball discogràfic.

La seva música és una barreja entre la música de la nostra terra (cantautors, tradicional, etc) i la música anglo-americana (rock clàssic, blues, country, etc.), ells componen els seus temes i les lletres sarcàstiques dels seus temes. Un rerefons crític acompanyat pel so rocker que treuen a escena sempre que poden. Van a pas lent, però sense pausa, sempre gaudint dels assajos i els seus concerts.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *