foradia aproop

Volta als ponts per la dona

La jornada del Dia Internacional de la Dona va estar marcada pel bon temps i una considerable participació • A banda, es va celebrar el tradicional manifest, un concert a càrrec del grup ‘Esir Agres’ i una sessió de cinema

volta-ponts

Per a celebrar el Dia Internacional de la Dona, el passat 8 de març, es van realitzar multitud d’activitats en commemoració a aquest dia i tot el que representa.

Entre els actes més destacats va estar la tradicional ‘Volta als ponts’, organitzada per la Regidoria d’Igualtat d’Ajuntament d’Alcoi. D’aquesta forma, un multitudinari grup amb mocador morat al coll va partir a les 11 hores des de la Plaça de Dins per recórrer els carrers de la ciutat. La jornada va estar marcada pel bon temps i una considerable participació.

Moments abans, es va dur a terme la tradicional lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona a càrrec del regidor de cultura, Paco Agulló. I per finalitzar aquest dia de reivindicacions i homenatges, desprès de la ‘Volta als ponts’, es va celebrar un concert del grup ‘Esir Agres’, al que va seguir una sessió de cinema ‘Dones’ en la Unesco a les 19 hores.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *