foradia ivace

Guanyem Alcoi presenta els candidats i s’inicien les primaries

Des d'aquest dilluns 16, i fins al dijous 19, qualsevol alcoià podrà participar en l’elecció per via telemàtica i els dies 21 i 22 podrà fer-ho de forma presencial • El caps de llista, Aleixandre Sanfrancisco, Verònica Gisbert i Gràcia, José Javier Martínez, Trini Rubio i Estefania Blanes • Van firmar públicament la renúncia a l’acta de càrrec públic una vegada en l’Ajuntament, no respecten el codi ètic de la plataforma

103

El candidats de Guanyem Alcoi amb les noves formes de fer política./lesmuntanyes.com

Guanyem Alcoi va fer una presentació pública dels candidats a les eleccions primaries en la sala del Centre Cultural, Ovidi Montllor, la qual es va omplir de gom a gom. Tots els candidats, 22, cinc dels quals a l’alcaldia, van firmar públicament la renúncia a l’acta de càrrec públic, garantint així la possibilitat que l’assemblea Guanyem Alcoi els lleve si, una vegada en l’Ajuntament, no respecten el codi ètic de la plataforma.

guanyem alcoiPrimerament es va presentar als cinc candidats a caps de llista, Aleixandre Sanfrancisco, Verònica Gisbert i Gràcia, José Javier Martínez, Trini Rubio i Estefania Blanes. I a continuació, als candidats a la regidoria: Rubén Fresneda, Mauro Colomina, Jose Angel Salcedo, Jesús Muñoz Azorín, Pablo Gonzàlez, Manuel Belmonte, Jordi Santonja, Rafael Gisbert, Cristina Valero, Francisco J. Paredes, Cristian Santiago, Vicky Llàcer, David Amador, Naiara Davó, Rodrigo Paños i Anna Calatayud.

Després de fer-se la foto d’equip, alguns candidats han dedicat unes breus paraules destacant que estem vivint una oportunitat històrica per a canviar la forma de fer política que ens ha portat fins ací.

calendari primàriesDes de aquest dilluns 16, i fins al dijous 19, qualsevol alcoià podrà participar en l’elecció dels seus candidats per via telemàtica. I els dies 21 i 22 podrà fer-ho de forma presencial. La llista final quedarà ordenada el dia 23 segons el nombre de vots rebuts pels candidats.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *